Jeroen Hooijmaijers, cateringondernemer en chefkok

Over mij

Het bereiden van heerlijke gerechten, creëren van sfeer, gastvrijheid, persoonlijke aandacht en het mensen naar hun zin maken, dat ben ik! Met alle ervaringen en mijn enthousiasme, ben ik vol trots De Smaakfactor begonnen. Ik bereid mijn gerechten daarom het liefst met eerlijke seizoensproducten, Frans, Italiaans maar ook uit de regio. Koken met Smaak dat is mijn passie!

Ik heb mijn ervaringen opgedaan in de Franse en Nederlandse keuken. Ik werk volgens de Hygiëne Code – HACCP en ik ben in het bezit van Svh Sociale Hygiëne, daarmee voldoe ik aan de eisen van de Drank- en Horecawet. 

De smaak van Jeroen, probeert u het ook eens!

Ik help u graag bij het organiseren van uw evenement en/of neem de organisatie volledig uit handen. Zelf geen stress met de voorbereiding zodat er tijdens het feest of evenement alle tijd is voor de gasten. Is er een verjaardagspartijtje, opening van uw bedrijf, familiedag of is er een ander speciaal moment wat gevierd en georganiseerd moeten worden? Elk moment is uniek en ik maak dan ook graag een persoonlijk voorstel op maat.

Offerte aanvragen

 

.